Οι υπερήρωες νιώθουν κι αυτοί μοναξιά - Lee, Isaura (Είσαι κι εσύ υπερήρωας ;, 2017)
Ο μικρός υπερήρωας της ιστορίας δεν καλοδέχεται στο σπίτι τη μικρή του αδελφή. Οι γονείς τους του κάνουν συνεχώς παρατηρήσεις: "ΣΣΣΣΣΣΣ! Θα την ξυπνήσεις!" Ώσπου ανακαλύπτει πως είναι ωραίο να την προστατεύει, πως έχει ένα σωρό πράγματα να της μάθει, και πως ίσως εκείνη μπορεί να γίνει η... υπερβοηθός του. Παραμύθια για παιδιά 3 έως 6 ετών, που μιλούν με χιούμορ, τρυφερότητα και φαντασία για τις ανησυχίες, τους φόβους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σ’ αυτή την ηλικία.