Τα 7 κλειδιά της ίασης : από τα αρχαιοελληνικά ασκληπιεία στην γενετική διατροφή - Μελίτης, Στράτος (Εκδόσεις Αρχύτας, 2019)
Η έννοια της Ίασης, απαντάται σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς, κυρίως όμως στα αρχαία Ελληνικά Ασκληπιεία, την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Αγιουβέρδα. Στην Αρχαιότητα η Διατροφή ήταν συνυφασμένη με την θεραπεία όντας το θεμέλιο αντιμετώπισης πάσα νόσου και ασθένειας. Οι αρχαίοι γιατροί γνώριζαν άριστα πως δεν υπάρχει μονοθεραπεία. Τα 75 τρισεκατομμύρια κύτταρά μας, δεν είναι μόνο ύλη, αλλά και ενέργεια. Μια ενέργεια που ξεπερνάει ακόμα και την μεγαλύτερη φαντασία, καθώς ένα μέτρο ανθρώπινων κυττάρων παράγει την απίστευτη ενέργεια των 10.000.000 volt!!! Την ώρα που η πιο άμεση καταστροφική δύναμη της Φύσης ο κεραυνός παράγει μόλις 100.000 volt!!! Γι' αυτό η αληθινή Ίαση, είναι ένα σύνολο πραγμάτων, είναι τα Επτά κλειδιά της Ίασης, και αυτά τα μυστικά θα ξεκλειδώσουμε μαζί. Σκοπός του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας είναι να κάνει προφανή τα αφανή. Να σας φανερώσει αυτά που είναι αόρατα για τους περισσότερους ανθρώπους. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτό το υπέροχο ταξίδι έχοντας και τα επτά κλειδιά στα χέρια μας!