Οι φίλοι μας οι δεινόσαυροι - Pellegrino, Francesca (Σαββάλας, 2016)
Πριν από πολύ πολύ καιρό στον πλανήτη μας κατοικούσαν οι δεινόσαυροι. Θέλεις να μάθεις περισσότερα γι' αυτούς; Διάβασε τις ιστορίες τους!