Το ξύπνημα του Γκόλεμ - Ράδου, Αγγελική, 1979- (Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε, 2015)
Εκδικητικά φαντάσματα, στοιχειωμένα σπίτια, ανατριχιαστικά όνειρα: κανείς δεν τα έχει περιγράψει καλύτερα απ' τον "άρχοντα του μακάβριου", τον συγγραφέα Έντγκαρ Άλαν Πόε. Δύο αιώνες μετά την εποχή του, Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε παρακολουθούν τον δωδεκάχρονο Έντγκαρ σε μια σειρά από τρομακτικά μυστήρια και περιπέτειες που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει ζήσει.