Το όνομα του δράκου - Αρμενιάκου, Κωνσταντίνα, 1973- (Μικρές Καληνύχτες, 2017)
Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια πασίγνωστη μεγάλη πόλη, κατέφτασε έναν φοβερός και τρομερός δράκος. Τα βαριά του βήματα ταρακούνησαν τους κατοίκους. Ο δράκος ήρθε πεινασμένος και απειλητικός. Και ήρθε τραγουδώντας! Δράκος είμαι που πεινάει, τρώει και δε σταματάει, Μόνο τ' όνομά μου αν βρείτε, θα με ξεφορτωθείτε.