Ο αρκουδάκος ταξιδεύει στο διάστημα - Davies, Benji (Ίκαρος, 2017)
Έλα να μετρήσουμε αντίστροφα και να βοηθήσουμε τον Αρκουδάκο να ξεκινήσει το ταξίδι του στο Διάστημα! Η σειρά προσχολικών βιβλίων με ήρωα τον Αρκουδάκο αποτελείται από βιβλία μικρού σχήματος, από ανθεκτικό χαρτόνι, με κινούμενα μέρη για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης!