Ανθολογία γερμανικής ποίησης = Anthologie Deutscher Dichtung - Καραγιώργος, Πάνος (Φιλύρα., 2017)
Η δίγλωσση αυτή "Ανθολογία γερμανικής ποίησης" περιλαμβάνει ποιήματα από το έτος 1170 ως το 2012. Το πρωτότυπο γερμανικό κείμενο βρίσκεται απέναντι από την ελληνική μετάφραση. Πρόκειται κυρίως για τα περίφημα στη Γερμανία ποιήματα: