Η γλώσσα του σώματος στην εργασία και την καριέρα - Pease, Allan (Ιβίσκος, 2017)
Αποκτήστε τη γνώση που θα σας κάνει ασυναγώνιστους στην εργασία και πάρτε τον έλεγχο της καριέρας σας στα χέρια σας! O Allan και η Barbara Pease, το συγγραφικό δίδυμο του διεθνούς best-seller "Tο Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος", επιστρέφουν με έναν πλήρη και πρακτικό οδηγό για τη μη λεκτική επικοινωνία στον εργασιακό χώρο. Διαβάστε τη "Γλώσσα του Σώματος στην Εργασία και την Καριέρα" και μέσα από ένα πλήθος επεξηγηματικών παραδειγμάτων και σκίτσων, ανακαλύψτε: - Πώς να ανιχνεύσετε τις βαθιές προθέσεις των άλλων - Πώς να ενισχύσετε την επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση - Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του αντίθετου φύλου - Πώς να κερδίσετε τη θέση ή να κλείσετε τη συμφωνία που θέλετε - Πώς να δημιουργήσετε την καλύτερη εντύπωση μέσα στα 4 πρώτα λεπτά - Πώς να διακρίνετε αν κάποιος συνεργάτης σας λέει ψέματα ή κρύβει κάτι - Πώς να χτίσετε σχέσεις αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας - Πώς να αποκωδικοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την παγκόσμια γλώσσα του σώματος