Γυναίκες στην οικονομία - Λυμπεράκη, Αντιγόνη, 1959- (Μικρές εισαγωγές, 2017)
Τι θα πει ισότητα στην εργασία και γιατί έχει σηµασία να εργάζονται οι γυναίκες; Η εργασία επηρεάζει µόνο τη δική τους ελευθερία και ανεξαρτησία ή ενδιαφέρει το σύνολο της οικονοµίας και της κοινωνίας; Είναι αυτό το θέµα τελειωµένο και εµείς στην Ελλάδα απλώς έχουµε καθυστερήσει; Ή µήπως απαιτείται ένα τρίτο µεγάλο κύµα αλλαγών για να σπάσει επιτέλους η γυάλινη οροφή; Το µικρό αυτό βιβλίο προσεγγίζει τα µεγάλα αυτά ερωτήµατα εναλλάσσοντας διεθνές και εθνικό σηµείο θέασης.