Ο ρινόκερος ντρέπεται - Billet, Marion 1982- (Βιβλία από χαρτόνι / Πατάκης, 2018)
Ιστορίες τρυφερές και διασκεδαστικές που θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν και να μοιραστούν τα δυνατά τους συναισθήματα.