Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι - Αρκάς (Χαμηλές πτήσεις, 2017)
Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι. Το μικρό σπουργίτι αρνείται με πείσμα το είδος του, γιατί, όπως υποστηρίζει, το να είσαι μικρό σπουργίτι δεν έχει κανένα μέλλον. Το πολύ που μπορεί να γίνεις είναι μεγάλο σπουργίτι. Και μεγάλο σπουργίτι είναι ο πατέρας του, το πιο λαμπρό παράδειγμα προς αποφυγή. Άλλο ένα άλμπουμ των Χαμηλών Πτήσεων του Αρκά, στο οποίο ο μικρός φτερωτός σατράπης ίπταται μαζί με τον ταλαίπωρο πατέρα του πάνω από ζοφερά αστικά τοπία, φιλονικώντας αδιάκοπα για να επιβάλει τις απόψεις του. Απόψεις που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον, αφού "από πουλί και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια".