Ένας τάρανδος Μελένιος - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Γιορτινά βιβλία, 2002)
Ένας μικρός Μελένιος τάρανδος! Που λαχταράει να μάθει να πετάει σαν τον μπαμπά του, τον αρχιτάρανδο του Αϊ-Βασίλη. Και μια μικρούλα αραχνοΰφαντη νεραϊδούλα, ένα λεπτεπίλεπτο πλασματάκι, και ξωτικά, δώρα, κουδουνάκια και νεραϊδοκαζάνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, νεραϊδοσοκολατένια δάση και ουράνια ταξίδια, στο πιο τρυφερό, το πιο γλυκό πρωτοχρονιάτικο παραμύθι!