Αγάπη σαν ακολασία - Χειμωνάς, Γιώργος, 1939-2000 (Κριτική, 2016)
Η "Αγάπη σαν ακολασία" (η φράση παρμένη από το έργο του Γιώργου Χειμωνά "Η εκδρομή") συγκεντρώνει, ακολουθώντας τη χρονολογική σειρά έκδοσης των έργων, ορισμένα μόνο αποσπάσματα από την πεζογραφία του Χειμωνά για την αγάπη ως ανάγκη του άλλου, ως ανάγκη για συντροφιά, ως ανάγκη για αναπάντεχες χειρονομίες. Για την αγάπη ως αναγκαία πράξη μέσα στη μοναξιά, την απελπισία, τα αδιέξοδα του νου. Για τη συμφιλίωση του εαυτού με τον εαυτό.