Οργανωσιακή συμπεριφορά : βασικές έννοιες και σύγχρονες προσεγγίσεις - Robbins, Stephen P. 1943- (Εκδόσεις Κριτική, 2011)
Το βιβλίο των Stephen P. Robbins και Timothy A. Judge στρέφει την έμφαση στην ερμηνεία και την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς των ατόμων που σχετίζονται στο πλαίσιο ενός οργανισμού. Με ιδιαίτερα περιεκτικό τρόπο, οι συγγραφείς επιτυγχάνουν να συνοψίσουν πολλά σημαντικά ζητήματα σε έναν μικρό σχετικά τόμο. Την ύλη συμπληρώνουν με παραδείγματα γνωστών οργανισμών, συνδέοντας τη θεωρία με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Ο αναγνώστης θα βρει εδώ απαντήσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας προϊστάμενος σε σχέση με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους συμπεριφορά. Στον επαγγελματικό χώρο, η αλλαγή νοοτροπίας είναι ο πλέον φιλόδοξος στόχος.