Μάρκετινγκ υπηρεσιών - Γούναρης, Σπύρος (Rosili, 2003)
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τις βασικές έννοιες του μάρκετινγκ υπηρεσιών και αναλύει τις διαφορές μεταξύ προϊόντων και υπηρεσιών. Τονίζει τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών και τις ταξινομεί σε διάφορες κατηγορίες. Αναφέρεται στην ανάπτυξη της αγοράς των υπηρεσιών όπως: του τουρισμού, της εστίασης, της υγείας, της ασφάλισης, της εκπαίδευσης, των τραπεζών, των επιχειρήσεων παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, των οργανισμών κοινής ωφέλειας κ.ά. Δείχνει τη σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της. Εξηγεί πως οι εργαζόμενοι και η οργάνωση που διαθέτει η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαμορφώνουν το τελικό της προϊόν. Αναλύει το διευρυμένο μίγμα μάρκετινγκ των υπηρεσιών. Αναφέρεται στο μάρκετινγκ των βιομηχανικών υπηρεσιών. Επιπλέον, καλύπτει ζητήματα που συνδέονται με την ποιότητα των υπηρεσιών, τη διοίκηση του προσωπικού, επαφής με τους πελάτες και αναφέρεται στους εναλλακτικούς τρόπους σχεδιασμού του συστήματος εξυπηρέτησης των πελατών. Τέλος, η πληθώρα των παραδειγμάτων, από ελληνικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, που συνοδεύουν όλα τα κεφάλαια του βιβλίου το κάνουν μοναδικό στο είδος του. Είναι μια ολοκληρωμένη προσπάθεια που ρίχνει φως στον τομέα του μάρκετινγκ υπηρεσιών και αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα τόσο για τους φοιτητές όσο και τα στελέχη των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.