Η Ιταλίδα σύζυγος : μυθιστόρημα - Furnivall, Kate (Κλειδάριθμος, 2018)
Ιταλία, 1932. Η Ιταλία του Μουσολίνι γίνεται όλο και πιο ισχυρή, αλλά με ποιο τίμημα; Ένα ηλιόλουστο πρωινό του φθινοπώρου, η αρχιτέκτονας Ιζαμπέλα Μπερότι κάθεται σε ένα καφέ στο κατάμεστο κέντρο της Μπελίνα, όταν μια άγνωστη γυναίκα της ζητάει να προσέχει για λίγο την εννιάχρονη κόρη της. Η Ιζαμπέλα δέχεται απρόθυμα και στη συνέχεια βλέπει έντρομη τη γυναίκα να ανεβαίνει στον πύργο του ρολογιού της πόλης και να βουτάει στο κενό. Αυτή η τραγική συνάντηση ξυπνά έντονες μνήμες και υποχρεώνει την Ιζαμπέλα να ερευνήσει βαθύτερα το παρελθόν, ενώ προσπαθεί να προστατεύσει το κορίτσι από τις Αρχές. Μαζί με τον χαρισματικό φωτογράφο Ρομπέρτο Φάλκο, η Ιζαμπέλα θα ανακαλύψει βαθιά θαμμένα μυστικά που θα αποδειχθούν πολύ πιο επικίνδυνα απ’ όσο θα μπορούσαν να φανταστούν οι δυο τους...