Γουόμπατ η μπαλίτσα - Churchill, Vicki (Little Friends, 2011)
Ο μικρός Γουόμπατ, μπορεί να κάνει ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα: να φωνάζει μ' όλη τη δύναμη της φωνής του δίχως λόγο, να τρέχει κύκλους ώσπου να πέσει κάτω, να βγάζει τη γλώσσα και να κάνει αστείες γκριμάτσες, να λασπώνεται από την κορφή ως τα νύχια... Μπορείτε, όμως, να μαντέψετε τι του αρέσει πιο πολύ απ' όλα;