Τα 195 πράγματα που δεν θέλουν να γνωρίζετε - Abercorn, Thomas 1931-2018 (Επιστήμες / Ενάλιος, 2006)
Τι δεν θέλουν οι "χειραγωγοί του Κόσμου" να γνωρίζετε, γιατί να μην αντιληφθείτε ότι στην πραγματικότητα ζείτε σε έναν εικονικό, μη πραγματικό κόσμο, όπου όλοι σας χρησιμοποιούν;- Το φως του Ήλιου δεν είναι καρκινογόνο. Καρκινογόνα μπορεί να είναι τα αντιηλιακά.- Η μαστογραφία μπορεί να είναι η πιθανότερη αιτία καρκίνου του στήθους.- Την Αμερική δεν την ανακάλυψε ο Κολόμβος, αλλά ένας ευνούχος Κινέζος ναύαρχος.- Τα ανίψια του Χίτλερ ζουν και βασιλεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.- Ο Τσε Γκεβάρα δεν πέθανε στη μάχη, αλλά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.- Κεραυνός μπορεί να πέσει κι από ξάστερο ουρανό!- Τα φάρμακα δεν θεραπεύουν, απλώς μεταθέτουν γι' αργότερα το πρόβλημα.- Αυτή τη στιγμή η Κίνα κρατάει στα χέρια της το 80% των κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ.- Το έμβρυο βελτιώνει τον εγκέφαλο της μητέρας.- Οι άνδρες έχουν διαφορετικό εγκέφαλο από τις γυναίκες.- Τα μπρόκολα είναι φάρμακο κατά του καρκίνου, όταν τρώγονται σχεδόν ωμά.- Οι Ευρωπαίοι ψηλώνουν, οι Αμερικανοί όχι πια.- Ο καφές περιέχει ορμόνες.- Είμαστε όλοι πια ραδιενεργοί!