Γερμανική γραμματική και συντακτικό - Κουκίδης, Σπύρος (Praxis, 2015)
Απλή, αναλυτική παρουσίαση της γερμανικής γραμματικής και του συντακτικού, με πλήθος παραδειγμάτων και πινάκων, απαραίτητο εργαλείο και βιβλίο αναφοράς για την πλησιέστερη κατανόηση, γνώση και ορθή χρήση της γερμανικής γλώσσας.