Το κυνήγι του θησαυρού - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2001)
Η φίλη του Μίκυ και της Μίννι, Κλάραμπελ, χάνει τα μυαλά της με το Σαλβαντόρ Κρόκετ... αλλά και το σπίτι της. Οι δυο ντεντέκτιβ έχουν υποχρέωση να ξεσκεπασουν τον άθλιο απατεώνα, το συνεργό του και τα ύπουλα σχέδια τους. Ξεκινάει, λοιπόν, το κυνήγι ενός θησαυρού τόσο πολύτιμου, όσο και η φιλία.