Ταξίδι στ'αστέρια : η ιστορία του κυπέλλου πρωταθλητριών, Champions League - Σωτηρακόπουλος, Χρήστος (Τόπος, 2016)
Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε και γιγαντώθηκε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης αλλά και πώς μετατράπηκε σε Champions League!Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσίαση των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες σε ένα μοναδικό "Ταξίδι στ' αστέρια"...