Μακεδονία: ονομασίες οικισμών από θρησκευτικά ονόματα: διοικητικές μεταβολές - Παπαλουκάς, Χαράλαμπος Ν. (Παπαλουκάς Ν. Χαράλαμπος, 2018)
Μία πολύπλευρα διδακτική εργασία η οποία μελετά το χθες και το σήμερα στην Μακεδονία. Στάθηκε αδύνατον να μην υπάρχουν διάφορες αιχμές και κρίσεις πολιτικής και θρησκευτικής σημασίας. Υποθέτω αυτές είναι εποικοδομητικές στον αναγνώστη ο οποίος βλέπει το έλος.