Μανιτάρια από τα χέρια σας : καλλιέργεια, συνταγές - Στεφανάκης, Δημήτρης Γ., 1961- (Αθ. Σταμούλης, 2011)
Στο βιβλίο που κρατατε στα χέρια σας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να μυηθείτε στα μυστικά της καλλιέργειας μανιταριών. Απευθύνεται τόσο στον ερασιτέχνη όσο και στον επαγγελματία, ενώ περιέχει εκπληκτικές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε την παραγωγή σας κατευθείαν στο πιάτο σας!