Το καταραμένο τσίρκο - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2001)
Τυχαία συμβάντα ή οργανωμένες επιθέσεις; τα θύματα: οι καλλιτέχνες ενός φημισμένου τσίρκου. Ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση; Ο Μίκυ και η Μίννι με τη βοήθεια του Γκούφυ και του Ντόναλντ ερευνούν όλες τις πιθανότητες.