Πανικός στο κολέγιο - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο ;, 2000)
Τίποτα δεν πηγαίνει καλά στο κολέγιο Λα Φοντέν. Οι μαθητές δεν σταματούν να κάνουν διαβολικές φάρσες. Ποιός κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά; Οι διάδρομοι του κολεγίου είναι αμέτρητοι και επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στο Μίκυ και στη Μίννι.