Φεστιβάλ καθαρμάτων - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2000)
Πανικός στο ξενοδοχείο! Ποιός έκλεψε το πολύτιμο κολιέ της σταρ του σινεμά, Ροζ Ντελαβέν; Ο Μίκυ κι η Μίννι έχουν μόνο είκοσι τέσσερις ώρες για να βρουν τη λύση του αινίγματος και να ξεσκεπάσουν τους ενόχους.