Η μαγεμένη πόλη - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2003)
Μήπως οι κάτοικοι της Μικούπολης είναι μαγεμένοι; Μοιάζουν να έχουν χάσει τη θέλησή τους και τριγυρίζουν στους δρόμους τραγουδώντας ύμνους στο Μεγάλο Υπνωτιστή. Ακόμα κι ο Γκούφυ και η Μίννι πέφτουν στην παγίδα του. Ο Μίκυ, μόνος απέναντι σ' αυτή την παράλογη κατάσταση, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο...