Ο κύριος αδιάκριτος - Hargreaves, Roger (Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες ;, 2017)
Ο κύριος Αδιάκριτος ήταν πολύ πολύ αδιάκριτος! Ήθελε να ξέρει πάντα... τα πάντα! Έχωνε τη μύτη του στις ξένες δουλειές, χωρίς κανένας να του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα. Και βέβαια, αν έβρισκε μπροστά του μια κλειδωμένη πόρτα, δεν άντεχε! Ήθελε οπωσδήποτε να κοιτάξει μέσα από την κλειδαρότρυπα. [...]