Ασημίνα, η νεράιδα της ομίχλης - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των καιρικών φαινομένων ;, 2006)
Η Ασημίνα, η νεράιδα της ομίχλης, είναι ανίσχυρη χωρίς το μαγικό της φτερό. Άραγε, θα μπορέσει το αστραφτερό μονοπάτι από τη νεραϊδόσκονη να οδηγήσει τη Ρέιτσελ, την Κρίστι και τη μικρή νεράιδα έξω απ' το ομιχλώδες δάσος;