Ζαφειρένια, η μπλε νεράιδα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των χρωμάτων ;, 2005)
Η Ζαφειρένια, η σκανταλιάρα μπλε νεράιδα, έχει παραμυθένια μπλεξίματα. Η Ρέιτσελ και η Κρίστι πρέπει να πάνε στην πολύχρωμη Ζαχαρένια Πολιτεία για να τη φέρουν πίσω στο τσουκάλι.