Οι ναζί της διπλανής πόρτας : πως η Αμερική έγινε ο ασφαλής παράδεισος των χιτλερικών - Lichtblau, Eric, 1965- (Φάροι κα φαρίσκοι, 2016)
Ο ηλικιωμένος άντρας αργοπέθαινε σ’ ένα γηροκομείο της Καλιφόρνιας μέχρι τη μέρα που ο γιος του έλαβε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Ουάσιγκτον: "Γνωρίζατε πως ο πατέρας σας ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος των Ναζί και στενός συνεργάτης του Άντολφ Άιχμαν;"