Κάνω το δικό μου τσίπουρο και άλλα αλκοολούχα ποτά - Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Εκδόσεις Ψύχαλου, 2006)
Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα δείξουμε πώς: Από σταφύλια θα φτιάξετε τσίπουρο, ούζο, μπράντι, βερμούτ, απόσταγμα σταφυλιών και σταφίδας. Από ζάχαρη, ρούμι. Από κριθάρι, ουίσκι, μπέρμπον, βότκα, τζιν. Από φρούτα, αποστάγματα και λικέρ. Όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το βιβλίο έχουν γίνει στην πράξη και έχουν δοκιμαστεί, κάτι που εγγυάται ότι θα μπορέσετε και εσείς.