Γηριατρική φυσικοθεραπεία - Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης Σ. (Ownbook, 2014)
Μέσα από το βιβλίο του Ι. Σ. Παναγιωτόπουλου, δίνονται αοαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, και αναφορικά με τις φυσικοθεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται.