Νίκησε το e-κόλλημα: 21 μέρες για να αλλάξεις τη ζωή σου - Lejealle, Catherine (Νικήστε.../ Πεδίο, 2017)
Δεν μπορείτε να σταματήσετε να παίζετε με το τάμπλετ ενώ παράλληλα βλέπετε τηλεόραση; Προτιμάτε να χάσετε τα κλειδιά σας παρά το κινητό σας; Φοβάστε συνεχώς μην τυχόν βρεθείτε κάπου και δεν έχετε σύνδεση Wi-Fi; Σας είναι αδύνατον να μη βλέπετε τα μηνύματά σας τη στιγμή που φτάνουν; Τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας! Η Catherine Lejealle δημιούργησε ένα πρόγραμμα 21 ημερών, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τις νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς ενοχές.. - 21 ημέρες προσωπικής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα: σκέψεις, συναισθήματα, συμπεριφορές, συνήθειες... - Συμβουλές για να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή. - Ασκήσεις και τεστ για να δείτε πού βρίσκεστε και να αντιληφθείτε το νόημά τους. - Τι να κάνετε κάθε μέρα για να πετύχετε τους στόχους σας. - Στοιχήματα και προκλήσεις που πρέπει να κερδίσετε μαζί στην οικογένεια. Στο τέλος θα μπορείτε να αποσυνδέεστε όποτε χρειάζεται με χαρά και καλή διάθεση!