50 διλήμματα ηθικής για τη ζωή και τον κόσμο - Dupre, Ben (Διόπτρα, 2017)
Τα διάφορα ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από την ηθική –πώς πρέπει να ενεργούμε, ποιες είναι οι ευθύνες μας προς τους συνανθρώπους μας, τι προσδιορίζει και διαφοροποιεί το σωστό από το λάθος– έχουν όχι μόνο υπάρξει για αιώνες θέματα προς συζήτηση απ’ όλους τους φιλοσόφους ανά τον κόσμο, αλλά και έχουν αποτελέσει τα θεμέλια κυβερνήσεων, πολιτισμών και θρησκειών. Σε αυτό το βιβλίο, σε 50 συνοπτικά, κατανοητά κεφάλαια, ο Ben Dupre εξηγεί τις βασικές αρχές αυτών των θεμελιωδών ερωτημάτων, καθώς και πώς αυτές οι αρχές και ηθικές αξίες εμπλέκονται με τις ζωές μας σήμερα.