Η δεύτερη κλείδα : οι Τιτάνες και η τριπλή σφραγίδα των Εκατόγχειρων - Θεοφάνους, Γιώργος, 1968- (Παραμυθολογία / Μέναδρος, 2016)
Ο Πύρρων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι για να συναντήσει τον Τιτάνα Προμηθέα στην προσπάθειά του να βρει τη Δεύτερη Κλείδα. Θα καταφέρει άραγε μαζί με τον καινούριο του φίλο, τον Καύκασο, να φτάσουν στα έσχατα της γης, εκεί όπου οι τρεις Εκατόγχειρες κρατούν τη μυστική τριπλή σφραγίδα; Θα καταφέρουν και οι δύο να καταλαγιάσουν μέσα τους τον θυμό για τον πατέρα τους και να βρουν τη δεύτερη από τις επτά κλείδες; Την Κλείδα της Συγχώρεσης!