Η τέταρτη κλείδα : ο δράκοντας με την πράσινη καρδιά - Θεοφάνους, Γιώργος, 1968- (Παραμυθολογία / Μένανδρος, 2018)
Σε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές του ο Πύρρων θα έρθει αντιμέτωπος με τους Ρόδιους δράκοντες. Θα προκαλέσει την οργή των Οφιογενών, που θα τον κατηγορήσουν άδικα για την κλοπή του περιδέραιου της Αρμονίας. Η μοίρα του θα ενωθεί με τη μοίρα της Ψυχής, που παλεύει για την αγάπη της με τον Έρωτα, τον φτερωτό Θεό και γιο της Θεάς Αφροδίτης. Μαζί με την Ψυχή, ο καθένας για τον δικό του σκοπό, θα οδηγηθούν στην πηγή του Κάτω Κόσμου... την πηγή της Στύγας! Φύλακας της πηγής είναι ο δράκοντας με την πράσινη καρδιά! Θα καταφέρει ο Πύρρωνας να πάρει την καρδιά του δράκου, για να κατακτήσει την τέταρτη από τις επτά κλείδες;Την κλείδα της Αυταπάρνησης!