Χάλια διακοπές / Μπερνάρ Φριό ; μετάφραση Κατερίνα Φράγκου. - Friot, Bernard 1951- (Χειρότερα δε Γίνεται, 2016)
Στο σπίτι του Μπεν, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη! Οι γονείς του λόγω κακής συνεννόησης δεν πήραν άδεια διακοπών για τις ίδιες ημερομηνίες. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: O Μπεν αναγκάζεται να μείνει σπίτι του, ενώ οι φίλοι του, Λουκάς και Μαρτέν, έχουν φύγει για καλοκαίρι.