Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 52 ορόφους - Griffiths, Andy 1961- (Ψυχογιός, 2017)
Το απίστευτο δεντρόσπιτο του Άντι και του Τέρι μεγαλώνει συνεχώς και αποκτά 13 νέους ορόφους. Έχουν προσθέσει ένα δωμάτιο σύνθλιψης καρπουζιών, μια κυματομηχανή, ένα παιχνίδι φιδάκι σε πραγματικό μέγεθος (με πραγματικά φίδια), έναν πυραυλοκίνητο εκτοξευτή καρότων, μια Σχολή Εκπαίδευσης Σαλιγκαριών Νίντζα και ένα υψηλής τεχνολογίας γραφείο ιδιωτικών ερευνών, που διαθέτει όλες τις τελευταίες ντετεκτιβικές ανακαλύψεις - ευτυχώς, διότι έχουν να λύσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ μυστήριο: την εξαφάνιση του κυρίου Μεγαλομύτη.Τι περιμένετε, λοιπόν; Ανεβείτε!