Οι κουρσάροι Τζόλλυ-Ρότζερς και η στοιχειωμένη γαλέρα - Duddle, Jonny (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Κολιμπρί, 2016)
Η πρώτη συναρπαστική πειρατική περιπέτεια!Γειά σας, ναυτάκια μου!Σαλπάρετε μαζί με τη Ματίλντα, τον Τζιμ και τους κουρσάρους Τζόλλυ-Ρότζερς σ΄ αυτή την καινούρια σειρά με πειρατικές περιπέτειες.Κάθε πανσέληνο, ένα μυστηριώδες καράβι εμφανίζεται κοντά στην ακτή του Πληξοχωριού και άγριοι πειρατές λεηλατούν την περιοχή.Θα μπορέσουν η Ματίλντα κι ο Τζιμ να πάρουν πίσω τον κλεμμένο θησαυρό και να εξαφανίσουν το σκυλολόι των πειρατών ή θα καταλήξουν κι εκείνοι... για πάντα πάνω στη στοιχειωμένη γαλέρα;