Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 26 ορόφους - Griffiths, Andy 1961- (Ψυχογιός, 2015)
Ελάτε να κάνετε παρέα με τον Άντι και τον Τέρι στο ολοκαίνουριο, ανακαινισμένο 26όροφο δεντρόσπιτό τους. Απολαύστε είκοσι έξι απίθανους ορόφους που προσφέρουν ατελείωτη δράση· εκεί θα βρείτε το πιο τρομακτικό τρενάκι του κόσμου, μια όπερα, μια πίστα αγώνων για μπουλντόζες, μια ντισκοτέκ με φωτορρυθμικό πάτωμα και γιγάντια ντισκομπάλα, ένα ρινγκ πυγμαχίας με το όνομα "Ο Κατεδαφιστής" και ένα υπερσύγχρονο γραφείο με λέιζερ-γόμες, επαναλαμβανόμενα ημιαυτόματα συρραπτικά και καρέκλες γραφείου με προπέλα.Λοιπόν; Τι περιμένετε; Ανεβείτε κι εσείς!