Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 13 ορόφους - Griffiths, Andy 1961- (Ψυχογιός, 2015)
Το 13όροφο δεντρόσπιτο του Άντι και του Τέρι είναι το πιο απίθανο δεντρόσπιτο του κόσμου! Έχει διάδρομο μπόουλινγκ, διαφανή πισίνα, μια δεξαμενή γεμάτη ανθρωποφάγους καρχαρίες, ένα γιγάντιο καταπέλτη, ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο και μια μηχανή ζαχαρωτών που σε ακολουθεί παντού και εκτοξεύει ζαχαρωτά μέσα στο στόμα σου όταν πεινάς. Λοιπόν, τι περιμένεις; Ανέβα κι εσύ!