Ο τραυλός παπαγάλος - Arthur, Robert, 1909-1969 (Μικρή Πυξίδα ; Οι Τρεις Ντετέκτιβ ;, 2017)
Ποιος άραγε ήταν ο μυστηριώδης ξένος που τριγύριζε και έκλεβε παπαγάλους; Χρησιμοποιώντας την "Αλυσίδα από Αυτί σε Αυτί", ο Τζούπιτερ και οι δύο του φίλοι αρχίζουν ένα αλλόκοτο, ριψοκίνδυνο κυνήγι που, τελικά, μέσα από γρίφους, παγίδες και απαγωγές, τους οδηγεί στη "λιθιά πέρα απ' τα οστά", σ' έναν καταπληκτικό θησαυρό και σε μια θανάσιμη απειλή...