Ο ανίκητος ο μάγος - Donaldson, Julia, 1948- (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκης, 2017)
Σπίτι γυρνούσε μια μέρα ο Λαγός, όταν μέσ' απ' τη φωλιά του εκεί, άκουσε μια δυνατή φωνή "Είμαι Ο Ανίκητος ο Μάγος, είμαι γερός και δυνατός σαν τράγος!"