Ήταν κάποτε ένα όνειρο - Πεταλά, Έλλη (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκης, 2017)
Ήταν κάποτε ένα όνειρο που ήθελε να γίνει πραγματικότητα. Στον δρόμο του συνάντησε εμπόδια, βρέθηκε μπροστά σε αδιέξοδα και κάποιες φορές χάθηκε εντελώς. Μια μέρα, όμως, έγινε κάτι πολύ καλύτερο απ' ό,τι ονειρευόταν. Έγινε μία πραγματικότητα... όνειρο!