Guinness world records 2019 - Hollingum, Ben; Αλεξανδροπούλου, Σταυρούλα (Μίνωας, 2018)
το φετινό βιβλίο αντλεί έμπνευση από το "κίνημα των δημιουργών". Στα 10 κεφάλαια του βιβλίου περιλαμβάνεται η ενότητα "Γνωρίστε τους δημιουργούς", με την ιστορία 10 εντυπωσιακών δημιουργημάτων. Η ενότητα "Έμειναν στην ιστορία" είναι αφιερωμένη σε 8 εμβληματικές κατασκευές οι οποίες παρουσιάζονται φτιαγμένες από τουβλάκια Lego.