Το μαγικό παλτό - Ζυρνόγλου - Γεωργιάδου, Μαρία (Φυλάτος, 2017)
Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά.Σε αυτά που υποφέρουν, που χάνουν τους αγαπημένους τους, που χάνονται τα ίδια στα σκοτεινά δάση των μεγάλων πόλεων, που είναι άστεγα, που πεινούν, που αρρωσταίνουν βαριά.Αλλά και σ' αυτά που μεγαλώνουν με άνεση κάτω από το λαμπρό φως του ήλιου, πολυαγαπημένα και καλομαθημένα. Σ' αυτά που για να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τον πόνο του άλλου, για να γίνουν άνθρωποι και έτσι να πορευθούν ως το τέλος, χρειάζονται κάτι μαγικό...