Πού πήγε το Πάσχα - Ηλιόπουλος, Βαγγέλης, 1964- (Βιβλία για το Πάσχα, 2018)
Η Νιάνια με μια απίθανη παρέα από κότες, αρνάκια και κουνέλια τριγυρνά και ψάχνει από που έρχεται το Πάσχα! Κι όταν έχει έρθει, πού το βρίσκει κανείς; Στα καταστήματα με τα τρόφιμα; Στις σούβλες για τα αρνιά; Στις λαμπάδες-παιχνίδια; Ή μήπως στις ατέλειωτες ουρές των εθνικών οδών; Ίσως κάπου αλλού, που δεν πάει το μυαλό μας κι ας είναι τόσο απλό, εκεί όπου η αγάπη και η θυσία έδωσαν στη ζωή αληθινή ουσία...