Ο δικός μου ο μπαμπάς - Τσίτας, Μάκης, 1971- (Χωρίς Σωσίβιο, Επίπεδο 1, Καβουράκια, 2017)
Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί. Αν ρωτήσετε τα παιδιά τους, θα σας το πουν. Όμως ο δικός μου ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος! Κι αυτό που λέω είναι πέρα για πέρα αλήθεια!