Το λεξικό του Dumont's για κοκτέιλ : οι καλύτερες συνταγές και τεχνικές των μπαρ : συνταγές, τεχνικές του μπαρ, ανάμειξη - Riahi, Khaled (Τζιαμπίρης-Πυραμίδα, 2008)
Το παρόν λεξικό περιέχει όλα αυτά που πρέπει να ξέρει κανείς για τα κοκτέιλ.Αυτά τα θεσπέσια και εκλεκτικά ποτά σερβίρονται τα καλοκαιρινά βράδια και σε στιλάτα νυχτερινά κλαμπ.Αλλά τα κοκτέιλ είναι το ίδιο ευπρόσδεκτα και στο σπίτι!Με κάποια βασικά συστατικά μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας δημιουργίες και να τις απολαύσετε!